Informatie over My Thai Son

In ons restaurant met vijftien tafels vindt u een sfeervolle authentieke Thaise restaurant.

Geschiedenis

Bij restaurant My Thai Son, gelegen in het centrum van Rotterdam, kunt u genieten van de authentieke Thaise keuken. Dit biedt daarom een ideale plaats om vrienden en collega’s te ontmoeten. Sinds april 2015 is uw gastvrouw Supannee Jungmuang de bedrijfsleidster, zij heeft samen met de chef kok Usa Senarat de ambitie om een luxe Thais middenklas restaurant in Rotterdam neer te zetten.

De naam My Thai Son is ontstaan vanuit de geboorte van het zoontje van de eigenaar dat hij samen heeft gekregen met zijn Thaise vrouw. My Thai Son heeft een sterke overeenkomst met de naam 'Mike Tyson', de wereldberoemde bokser die ook speelt in de film Hangover 2 (locatie Bangkok). Dan is de link, met de oude vechtsport Muay Thai, dat al eeuwen in Thailand wordt beoefend, gauw gelegd.

Het restaurant

Bij My Thai Son kunt u alleen, samen of met het hele gezin gezellig dineren. Ook kunt u bij My Thai Son terecht met grote groepen, zowel privé als zakelijk. Zo kunt u de gerechten, als in een echt Thais gebruik, met uw gezelschap delen. Iedereen heeft zo de mogelijkheid meerdere gerechten te proeven en gevarieerd te eten.

My Thai Son heeft sinds begin 2016 een nieuw decor. De cultuur en belevenissen uit Thailand zijn naar het restaurant gehaald. Zo hebben de gasten niet alleen door het eten, maar ook door de omgeving de ultieme sfeer. Of de gasten van het menu dineren met een uitstekende wijn, of een zakelijke bijeenkomst hebben, My Thai Son heeft een plek gecreëerd waar u kunt genieten van de comfort en stijl van Thailand. Airco is aanwezig.